Ciorba de burta, falsa

de Sidy in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 6617 vizualizari

 

Sunt multe persoane care nu adora burta de vitel....Pentru ele , recomand aceasta ciorba care are gustul leit cu al celei de burta, dar este facuta cu ciuperci....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci (sau pleurotus proaspete)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cepe verzi
  • 1/2 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus crud
  • smantana
  • patrunjel verde
  • 1 crenguta leustean verde
  • sare
  • piper
  • bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta, falsa:

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.

Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele.Daca folositi ciuperci pleurotus le taiati fasii care vor imita perfect burta de vita.

Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si usturoiul zdrobit.

Cind sunt toate fierte , intr-o cana se amesteca galbenusul si smantana adaugand la sfarsit un polonic de ciorba fierbinte. Amestecul se toarna peste restul de ciorba iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Imita foarte bine traditionala ciorba de burta...si se face mult mai repede...

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta, falsa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana